web analytics

Om Esvindel.dk

belyst afNb. da Esvindel med tiden har fået rigtig mange henvendelser fra borgere, søger vi investorer så vi fremadrettet vil kunne fortsætte med at yde vores præventive og aktive oplysnings-service. 

Kontakt os gerne på e-mail: kontakt@esvindel.dk hvis det har interesse.


Om Esvindel.dk – for et mere sikkert internet.

Er du træt af at føle dig usikker når du bevæger dig på internettet og ved du egentlig nok om din sikkerhed. Hvad er en hacker i virkeligheden, er det overhovedet ulovligt at købe kopivarer? Hvem følger med i din adfærd på internettet og hvem har dine datainformationer. Er der ubudne gæster i din computer? Er nogen ved at misbruge din identitet? Spørgsmålene er mange og svarene ligeså. Det er præcis derfor Esvindel.dk er sat i luften. Her kan du løbende følge med i de nyeste ting i omløb og samtidig tilegne dig en basal grundliggende viden omkring den online verden du lever i.


IT kriminalitet er i vækst

Internettet er i dag verdens største marked for kriminalitet og det gælder både i de små og helt store omfang. Derfor er det i dag vigtigere end nogensinde før, at have fokus på området og du kan med egen viden gøre utroligt meget for din sikkerhed og for ikke at blive snydt når du for eksempel handler på internettet. På Esvindel.dk har vi derfor samlet en masse viden om færden på internettet, sikkerhed og kriminalitet.


Esvindel.dk udspringer af Facebook

Esvindel facebook opslag

Facebook opslag som starter esvindel.dk KLIK FOR STORT BILLEDE

Som meget andet i dag, er Esvindel.dk udsprunget på baggrund af oplevelser på det sociale medie Facebook. Ja faktisk blot et enkelt opslag viste, at der var et klart behov for oplysning om internetsvindel og sikkerhed.

D. 18. maj 2015 blev en advarsel vi lagde på Facebook, om en sms fra NemId, delt 17.000 gange og da opslaget var rullende vidste ikke engang NemId selv, at den var i omløb. Der skulle gå yderligere fire dage inden Ekstra Bladet, som første medie fik belyst sagen. Det er derfor med den vision, at hvis vi hjælper hinanden kan vi være med til, om ikke stoppe svindlerne, så i det mindste gøre livet surt for dem. Derfor anbefaler vi dig, at så snart du oplever svindel eller har mistanke om noget kriminelt på internettet, så Tip os. På den måde er DU med til, at gøre en forskel for rigtig mange mennesker.

  Med sikre hilsner


Fakta om Esvindel.dk

Idé og ejer af esvindel.dk:
Stefan Cantagallo Rasmussen (41). Uddannet mediegrafiker og ejer af Flexagraf.dk

Kontakt:
Flexagraf,
Amagerfælledvej 56 ( Orbit kontorhotel ) postboks 39
2300 København S

E-mail: kontakt@esvindel.dk


Mangler du flotte byplakater?

Se mere på designkunst.dk