web analytics

Lovedolls / kærlighedsdukker – præventive eller…

0

Smukke silikonevæsner…fra udlandet

Internettet er fyldt med dem, kærlighedsdukker eller Lovedolls som de hedder.

Et begreb som har taget en raketfart de sidste par år, og salget er boomet i Covid perioden. Med en pris fra omkring 12.000 dkk for en scilikonedukke, til kun 1.200 dkk er salget eksploderet inden for den sidste årrække.

Tidligere var sexdukker en bekostelig affære da de var lavet i ægte silikone og det er dyrt. I dag findes medicinsk silikone TPE som koster langt mindre og derfor afspejles prisen og hermed også salget da også derefter.

” After i lost my wife, my life was completely empty. I did not have the capapbility to have a pet so I was extremely isolated. Now i have Conny, and I am so greatfull. Shes like a quiet real person, who fills my home with huan presence feeling. To me shes alive

I diverse fora online kan læses vidt og bredt om, primært mænds, relationer med disse dukker. Det spænder vidt. 

Der er fra både godt til skidt. Vi har opstøvet beviser på nogle af emnerne.

Esvindel analyserer og går i dybden hér. For hvad er i orden i hele det store billede.

Efter en længere efterforskning på sider som Wish.com til Alibaba og Aliexpress har vi gjort os rigtig mange foruroligende og eftertænksomme erfaringer.

Afvigende produktbetegnelser

Man kan sige at 140 cm er en noget klein højde for en voksen person, som dukken jo skal afspejle, men det er jo på ingen måde ualmindeligt.

Det som vi har forsøgt er at bestille og belyse sexdukker, som har afvigende produktbetegnelser:

Normalen på markedet giver følgende mulighed:
Choose size:
➡ 1.40
➡ 1.60
➡ 1.70
Men på udvalgte sider fandt vi ved et tilfælde yderligere varianter, som ser således ud:
Choose color:
➡ 1.40
➡ 1.70
S
M

” Choose COLOR i stedet for choose SIZE ” variationerne

Denne afvigelse troede vi først var en enkeltstående fejl men den fandtes flere steder og i flere varianter. Primært på siderne Alibaba og AlibabaExpress.

Naturligvis blev vi mistænksomme men det var ikke til at få et eneste ord ud af de kinesiske leverandører, som har distributionslagre i hele verden, her i blandt EU – Frankrig, Spanien, Belgien, Italien og flere til.

Efter en hel del efterforskning kom vi nærmere betegnelserne, da størrelserne et sted også havde antal kilo og længde på forsendelsen. Derfor kunne vi regne os frem til at en 140 cm sexdukke til en vægt på 27 kilo nok ville være i omegnen af 110 cm ved en vægt på 22 kg.

Se nu begynder tingene jo at tage en drejning, for det er IKKE en “normal persons” højde / vægt..

 

 

 

 

Del.

Hvad er din kommentar?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.